Om oss

Vår historie

I 2005 åpnet Kaffemakeriet sin første kaffebar. Drivkraften i Kaffemakeriet er stor lidenskap for kaffe og alt som hører med. Vi kan i dag tilby kaffe og te i en rekke varianter, bakevarer, iskrem, smoothies og milkshakes i mange forskjellige smaker. Etter mye testing og langt samarbeid med kunder og leverandører har vi valgt ut det vi mener er de beste råvarene og produktene til våre kaffebarer.

Målet vårt er å bestandig ha fornøyde kunder. For mange er kaffe en stor lidenskap og våre kunder har høye forventninger. Da holder det ikke med bare gode råvarer, vi må også ha topp utstyr. Vi ønsker kvalitet i alle ledd og alt fra steamkopp til kvern og kaffemaskin ble nøye testet før vi tok det i bruk. Man får ikke en god kopp kaffe uten at noen som virkelig kan lage den gjør det.

Det er beskrevet i utallige artikler og bøker hvordan man skal lage kaffe riktig, det finnes egne organisasjoner som skal fremme kvalitet og kunnskapen om å lage god kaffe. Det betyr at det ikke hjelper uansett hvor bra råvarer eller utstyr man har hvis ikke det finnes rett kunnskap og erfaring. Hos Kaffemakeriet er det mange flinke og erfarne baristaer, dette er noe kaffemakeriet legger stor vekt på og vi holder fokus på at hos oss har alle rett kunnskap slik at våre kunder får en best mulig opplevelse.